1. Pirmiausia bulvių košę išsivirkite įprastai ir ją sutrinkite.
2. Salotas irgi paruoškite labai paprastai - suplėšykite, susmulkinkite ridikėlius, pašlakstykite aliejumi.
Reklama
3. Jautieną kepkite nesmulkintą gerai įkaitintame aliejuje ir svieste abi puses po maždaug 5 minutes vis palaistydami. Šalia įdėkite patraiškyto česnako ir šakelę rozmarino.
4. Išėmus leiskite pastovėti keletą minučių, uždėkite sviesto, berkite druskos ir per tą laiką greitai pasigaminkite vyno padažą: į keptuvę, kurioje kepė mėsa, šliūkštelėkite vyno, dėkite gabaliuką sviesto, garstyčių ir čiobrelio šakelę, pamaišykite kol sutirštės.
5. Mėsą supjaustykite ir patiekite kartu su priedais. Skanaukite!