Keptas vilkešeris su pomidorais

2020-04-22 Autorius Strelka belka

Keptas vilkešeris su pomidorais
Receptas paprastas ir jį nesunku pagaminti net šiek tiek pritingint... Neatima nei daug energijos nei laiko, be to yra sveikas ir skanus. Tikrai rekomenduoju išbandyti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vilkešeriai: 2 (išdorotų)
    • įvairių rūšių pomidorai
    • sutraiškytas česnakas: kelių skiltelių 
    • prieskoninės šviežios žolės (bazilikas, šalavijas, čiobrelis)
    • citrinos: 0,5 (supjaustytos griežinėliais)
    • aliejus: šiek tiek
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pomidorus perpjauname per pusę arba į keturias dalis, jei labai dideli.
  2. 2. Apšlakstome aliejumi ir sumaišome su prieskoninėmis žolėmis, česnaku, druska ir pipirais. Sudedame į kepimo skardą.
  3. Reklama
  4. 3. Vilkešerius iš abiejų pusių įpjauname įstrižai keliose vietose.
  5. 4. Apšlakstome aliejumi, įtriname druska, vidų prikišame prieskoninių žolių ir citrinos griežinėlių.
  6. 5. Žuvį sudedame ant pomidorų.
  7. vilkešeris ant pomidorų
  8. 6. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių arba kol žuvis iškepa.
  9. iškeptas vilkešeris su pomidorais
Rūkytos sviestžuvės ir baklažanų užkandėlė - 11 balų iš 10!
(1)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Žuvis: baramundžio filė su apelsinų-morkų padažu
(5)