Keptas viščiukas orkaitėje - rankovėje

2023-10-19 Autorius WorldRecipes.lt

Keptas viščiukas orkaitėje - rankovėje
Tikriausiai paprasčiau ir nesugalvosi. Įtrinkite viščiuką prieskoniais, leiskite jam pasimarinuoti (man asmeniškai skaniausia, kai marinuojasi bent parą laiko), o po to orkaitė atliks visą darbą už mus. Pažadu mėsa bus sultinga (dėl kepimo rankovėje) ir byrės nuo kauliukų. Mmmm, kaip skanu, būtinai pamėginkite jau šiandien!

Ingredientai

    • viščiukai: 1
    • česnakas: 3 skiltelių
    • grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
    • kmynai: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • malti lauro lapai: žiupsnio
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • vištienos prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio
    • saldžiosios paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia česnaką pasmulkinkite. Sumaišykite prieskonius su česnaku ir aliejumi.
  2. 2. Gautu mišiniu gerai įtrinkite viščiuką iš išorės ir vidaus.
  3. Reklama
  4. 3. Palikite marinuotis mažiausiai 6 valandoms.
  5. 4. Po to dėkite viščiuką į kepimo rankovę.
  6. 5. Kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 2 valandas.
  7. 6. Paskui rankovę praplėškite ir padidinkite kaitrą iki 200 laipsnių ir baikite kepti viščiuką, kol šis gražiai apskrunda.
  8. 7. Labai skanu patiekti su keptomis bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus!

Regina

Grūdėtąsias garstyčias naudoti įmaišius truputį medaus. Arba pirkti paruoštas: Garstyčių padažas su medumi.
Atsakyti
Trinta pomidorų sriuba su vištiena
(5)
Quesadillas - Kesadilijos su vištiena
(5)