Kepti vištienos ketvirčiai su česnakais (su bulvėmis)

2020-03-18 Autorius Gamink su Audrone

Kepti vištienos ketvirčiai su česnakais (su bulvėmis)
Šį kartą prikepiau savo šeimai vištienos ketvirčių su bulvėmis. Vištienos ketvirčius gana gausiai pagardinau česnako skiltelėmis, tai prisiekiu - kvepėjo visa mūsų virtuvė, o tiksliau net visi namai. Todėl labai noriu pasidalinti receptu, nes viskas buvo itin gardu.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nuplautus ir nusausintus vištienos ketvirčius įtriname prieskoniais, nurodytais prie ingredientų.
  2. 2. Tuomet česnako skilteles supjaustome plonesnėmis riekelėmis (išilgai) ir sukišame po vištienos ketvirčių odele.
  3. Reklama
  4. 3. Bulves pagardiname bulvių prieskoniais ir druska, taip pat apšlakstome aliejumi.
  5. 4. Morkas supjaustome mažesniais gabaliukais.
  6. 5. Tada kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi ir sudedame vištienos ketvirčius, bulves ir morkas.
  7. vištienos ketvirčiai kepimo skardoje su bulvėmis ir morkomis
  8. 6. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 50 minučių.
  9. 7. Įpusėjus kepti, po gero pusvalandžio, vištienos ketvirčius aptepame sviestu. Patiekiame ir skanaujame!
  10. iškepti ir patiekti vištienos ketvirčiai su bulvėmis
  11. 8. Pastebėjimas: Vištienos ketvirčiai gavosi itin skanūs, mėsa buvo minkšta ir aromatinga.
  12. 9. Rekomendacija: Daugiau vištienos ketvirčių receptų rasite: Vištienos ketvirčių receptai.

Rimantas

Tai nelabai supratau kepti reikia 50 min, ar po pusės laiko jau išimti?
Atsakyti
Vištienos arba triušienos kukuliukai su sūriu ir daržovių padažu
(3)
Paprasta lazanija su moliūgu ir vištiena
(1)