Keptuvėje kepta menkė tešloje iš miltų, kiaušinių ir pieno

2023-04-20 Autorius WorldRecipes.lt

Keptuvėje kepta menkė tešloje iš miltų, kiaušinių ir pieno
Šį patiekalą labai gardu patiekti su virtomis bulvėmis ir agurkų padažu.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • menkės: 1 kilogramo
    • kvietinių miltų: 150 gramų
    • aliejaus: 0,5 stiklinės
    • kiaušinių: 2
    • pieno: 180 gramų
    • druskos
    • maltų juodųjų pipirų
    • žolelių prieskonių žuviai
    • citrinos sulčių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išvalytą ir supjaustytą menkę (be kaulų) pašlakstome citrinos sultimis.
  2. 2. Tuomet iš miltų, kiaušinių, pieno ir prieskonių užmaišome tešlą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada žuvies gabaliukus pavoliojame pasiruoštoje tešloje.
  5. 4. Kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai apskrus iš visų pusių (maždaug 5 minutes).
  6. 5. Patiekiame ir skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau menkės receptų rasite: Menkės receptai.

Irena

Tobulai pavyko. Bus gaminama dar ne vieną kartą šitokia menkė. Ačiū. :)
Atsakyti
Keptuvėje kepta menkė tešloje iš miltų, kiaušinių ir pieno
Troškintas karpis
(2)
Kiniška žuvies sriuba su kiniškais grybais
(1)
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje
(6)