Vos 4 tikri ingredientai (na gerai, dar druska ir bulvės) ir ant jūsų stalo garuoja super skanus jautienos steikas. Česnakų traškučiai čia labai tiko ir patiko. Pamėginkite.
2. Česnako skilteles supjaustome griežinėliais ir kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Reklama
3. Kai česnakas šiek tiek apskrunda, perdedame ant lėkštės ištiestos su popieriniu rankšluosčiu (būname labai atidūs, nes česnakas itin greitai kepa).
4. Tuomet kambario temperatūros jautienos didkepsnius nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir dedame į gerai įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepame iš abiejų pusių po kelias minutes.
5. Tada suvyniojame į foliją, prieš tai pagardinę druska bei maltais juodaisiais pipirais. Paliekame šiltai pastovėti maždaug 5 minutes.
6. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Dedame išvirtas bulvytes ir kepame kol gražiais apskrunda.
7. Tada suberiame pusžiedžiais supjaustytą porą, kepame tol, kol jis suminkštėja. Pagardiname druska bei maltais juodaisiais pipirais.
8. Patiekiame viską pasirinktose lėkštėse ir skanaujame!
9. Rekomendacija: Daugiau steikų receptų rasite: Steikų receptai.