Tikriausiai savo gyvenime aš niekada nenustosiu girti šviežių bei tinkamai pagamintų krevečių. Šis patiekalas be galo skanus, be to greitai pagaminamas. Kažkas fantastiško. :)
3. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol suminkštėja ir tampa skaidrus.
4. Tuomet į keptuvę išspaudžiame česnaką, pakepame kelias sekundes ir sudedame perpus pjaustytus pomidorus bei alyvuoges. Kepame, kol vyšniniai pomidorai pradeda trūkinėti.
5. Tada suverčiame šviežias krevetes ir pakepame keletą minučių, kol krevetės parausta.
6. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais, pagal savo skonį įpilame citrinos sulčių ir suberiame petražoles. Patiekiame ir skanaujame!
7. Patarimas: Šį krevečių patiekalą labai skanu valgyti ir vieną, bet jeigu norisi sočiau, tai šalia labai tinka su orzo makaronai.
8. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.