Keptuvėje keptos putpelės

2018-03-07 Autorius Oditėlės blogas

Keptuvėje keptos putpelės
Kiekvieną kartą, prieš išmėginant kažką naujo savo virtuvėje kyla daug klausimų, kaip viską sėkmingai paruošti, kad nusivylusių bevalgant nebūtų. Šitaip nutiko man pirmą kartą išbandant iškepti putpeles, bet galutinis rezultatas pranoko visus lūkesčius. O pagaminti galiu pasakyti visai paprasta. Prireikė vos 5 ingredientų.

Aš šalia patiekiau, bulvytės fri orkaitėje ir šviežių daržovių salotas, bet Jūs galite rinktis ir kitą mėgstamą garnyrą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių putpeles perkerpame per stuburą bei ties krūtinėle truputį paspaudžiame, kad pilnai "išsiskleistų".
  2. 2. Tuomet kiekvieną putpelę iš abiejų pusių apibarstome paprika, druska, maltais juodaisiais pipirais bei apšlakstome alyvuogių aliejumi ir gerai įtriname.
  3. Reklama
  4. 3. Tada ant vidutinio kaitrumo ugnies įkaitiname keptuvę, sudedame putpeles krūtinėle žemyn ant dugno, pridengiame su kepimo popieriumi, ant viršaus dedame keptuvę ant kurios uždedame 2-3 konservuotų daržovių ingredientus dėl svorio.
  5. 4. Kepame maždaug 5 minutes, po to apverčiame putpeles bei vėl tuo pačiu principu kepame apie 5 minutes.
  6. 5. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru. Skanaujame!
Kepta vištiena su pomidorų ir alyvuogių padažu
(11)
Antienos krūtinėlė su mėlynių padažu
(1)
Sultingi vištienos kukuliukai su cukinija
(4)