Keptuvėje keptos rudmėsės su miltais ir kiaušiniais

2020-09-14 Autorius Kviečiu į virtuvę

Keptuvėje keptos rudmėsės su miltais ir kiaušiniais
Jei tik turite rudmėsių, būtinai bėkite pasigaminti jas šiuo būdu. Apsivalgymas garantuotas.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • rudmesės: ~500 gramų (tiksliai nežinau, ėmiau iš akeis)
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • miltai: ~4-6 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 2-3
    • aliejus: pagal poreikį (kepimui)
    • sviestas: pagal poreikį (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia rudmėses nuplaukite.
  2. 2. Tada pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Kiaušinius išplakite šakute, įberkite žiupsnelį druskos.
  5. 4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ištirpinkite sviestą.
  6. 5. Rudmėses merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite miltuose ir dėkite kepti. Kepame po keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaukite! ;)
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.
Voveraičių sriuba su mėsos kukuliais
(1)
Tiršta voveraičių sriuba su vištiena ir kreminiu sūriu
(1)
Trinta šampinjonų sriuba su pienu ir grietinėle
(2)
Virti avinžirniai su grybais
(3)