Kiaulienos kumpio kepsnys

2018-03-01 Autorius Tinginių maistas

Kiaulienos kumpio kepsnys

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos kumpis su kaulu: kelių gabaliukų
    • bulvės: kelių
    • morkos: kelios
    • česnakas: kelių skiltelių
    • druska
    • pipirai
    • kmynai
    • karis
    • aliejus: šlakelio
    • vanduo: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių susmulkinkite česnaką, jį sumaišykite su trupučiu druskos, pipirų bei kmynų.
  2. 2. Tada gautu mišiniu įtrinkite "pamuštą" mėsytę. Pašlakstykite šlakeliu aliejaus (bet TIK šlakeliu) bei palikite trumpam pasimarinuoti.
  3. Reklama
  4. 3. Tuo tarpu, kol marinuojasi, nuskuskite bulves, įtrinkite jas druska ir kariu. Taip pat apšlakstykite lašeliu aliejaus. Nuskuskite morkas, supjaustykite mažesniais gabalėliais.
  5. 4. Tuomet mėsytę vyniokite į foliją bei dėkite į kepimo skardą. Taip pat dėkite bulves bei morkas. Įpilkite dar truputį vandens bei dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Man viskas kepė kiek ilgiau nei 60 minučių.
  6. 5. Prieš baigiant kepti atidenkite foliją, kad kepsniai gražiai apskrustų. Skanaukite!
Briedienos kepsnys
(6)
Keptuvėje keptas T-bone kepsnys su kopūstais ir burokėliais
(1)