1. Iš pradžių ryžius išverdame. Vieną svogūną smulkiai supjaustome bei apkepame aliejuje, kol pagels. Tada užkaičiame puode vandenį kukuliams. Į faršą sudedame pakeptus svogūnus, virtus ryžius bei beriame prieskonius. Gerai išmaišiusios formuojame norimo dydžio (bet nelabai didelius) kukulius, ir dedame juos į verdantį vandenį maždaug 20-čiai minučių.
2. Tuo tarpu gaminkite padažą. Likusius 2 svogūnus smulkiai supjaustome, susmulkiname česnaką bei beriame į keptuvę su aliejumi. Tuomet nulupame bei griežinėliais supjaustome pievagrybius. Juos iberiame į keptuvę su svogūnais, beriame prieskonius ir uždengusios patroškiname maždaug 5 minutes. Po to atidengiame bei leidžiame skysčiui išgaruoti. Skysčiui išgaravus maišydamos suberiame miltus. Vis dar maišydamos, įpilame samtį sultinio, iš verdančių kukulių ir supilame grietinę bei susmulkintas petražoles, jei norisi, dar pagardiname prieskoniais.
Reklama
3. Paskui kai kukuliai jau bus virę maždaug 20 minučių, juos sudedame į padažą, bei dar apie 5 minutes patroškiname, vis užpildamos padažo. Skanaujame!