1. Iš pradžių į puodą sudėkite susmulkintą kubeliais kiaulieną. Ją trumpai apkepkite. Supilkite vandenį bei sudėkite pipirus, druską ir lauro lapelius. Troškinkite maždaug pusvalandį.
2. Tuomet į puodą sudėkite stambia tarka sutarkuotas morkas bei pusę žiedais supjaustyto saliero. Troškinkite dar maždaug 15 minučių.
Reklama
3. Po to į puodą sudėkite grietinę bei miltus. Patroškinkite dar apie 5 minutes.
4. Salotos: Smulkiai supjaustykite kopūstą bei jį pamaigykite rankomis (kad būtų minkštesnis ir sultingesnis), supjaustykite ir sudėkite agurką bei pomidorą. Sudėkite likusį žiedais supjaustytą porą. Išspauskite citrinų sultis bei pašlakstykite aliejumi.
5. Paskui dėkite viską į lėkštes, patiekite bei skanaukite!