1. Pradžioje vištienos file supjaustome mažais, norimo dydžio, gabaliukais, įtarkuojame nepilną arbatinį šaukštelį imbiero, įpilame 4-5 šaukštus sojos, šaukštą apelsino žievelės bei paliekame maždaug 20 minučių marinuotis.
2. Tuomet vištieną apvoliojame kruopščiai krakmole. Įkaitintoje keptuvėje per kelis kartus apkepame vištieną. Iškeptą sudedame ant popierinio rankšluoščio. Išspaudžiame apelsinų sultis, ištirpiname juose šaukštą krakmolo.
Reklama
3. Tada į keptuvę supilame sultis, nuolatos maišome, pilame kelis šaukštus sojos, medų bei maišome, kol padažas ims tirštėti ir karamelizuotis, tai užtruks iki 15-20 minučių.
4. Po to suberiame vištieną, gerai permaišome, išjungiame ugnį bei leidžiame kelias minutes "susidraugauti" su padažu. Rekomenduojame patiekti su ryžiais. Skanaukite!