1. Iš pradžių cukiniją sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, dėkite į ją faršą, kiaušinį, druską, mėgstamų prieskonių bei saują džiuvesėlių. Išminkykite. Jei faršas itin "skystas" dėkite dar šiek tiek džiuvesėlių.
2. Tuomet sviestą supjaustykite nedidukais gabalėliais (maždaug lazdyno riešuto dydžio).
3. Tada krapus supjaustykite smulkiai. Sviestą apvoliokite krapuose.
4. Po to imkite paruoštą faršą, į jo vidų dėkite krapais aplipusį sviesto gabaliuką bei formuokite kotletuką. Apvoliokite džiūvėsiuose, kiaušinyje bei dar kartą džiūvėsiuose.
5. Kepkite keptuvėje šiuos kotletukus kol visos pusės dailiai apskrus.
6. Paskui perdėkite į kepimo indą bei dėkite pabaigti kepti orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaukite!