Krekerių salotos

2019-02-11 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Krekerių salotos

Ingredientai

    • sūrūs krekeriai: 200 gramų
    • fermentinis sūris: ~150-200 gramų
    • pomidorai: 2
    • salotų lapai
    • svogūnų laiškai
    • krapai
    • česnakas: 2-3 skiltelių
    • mėgstamas majonezas: ~150-250 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į majonezą sudedame smulkiai pjaustytą česnaką bei išmaišome.
  2. 2. Tuomet į dubenį suberiame sūrius krekerius bei ant viršaus uždedame majonezo, susmulkintų krapų, sutarkuoto sūrio, susmulkintų svogūno laiškų, kubeliais supjaustytų pomidorų, majonezo ir patį viršų apibarstome smulkiai supjaustytais salotų lapais.
  3. Reklama
  4. 3. Salotų nemaišome. Patiekiame ir skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Krekerių salotos
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai
Keptų krevečių salotos Kūčioms su apelsinais
(1)
Cezario salotos su traškia vištiena
(1)
Vištienos burito salotos su graikiško jogurto-avokado padažu
(3)
Cezario salotos su krevetėmis
(4)