1. Iš pradžių kreminį sūrį gerai išsukite su cukraus pudra, įmaišykite citrinos žievelę, vanilę bei lydytą šokoladą,
2. Tuomet gerai permaišiusios dėkite į konditerinį (tinka ir paprastas šaldymo) maišelį bei ant kepimo popieriaus išspauskite maždaug vynuogės dydžio kamuoliukus. Paviršius sulyginkite drėgnu pirštu.
Reklama
3. Tada saldainius maždaug 15-30 minučių atšaldykite šaldiklyje.
4. Po to atšaldytus saldainius panardinkite į lydytą su vienu šaukštu aliejaus (atvėsusį !) juodąjį šokoladą.
5. Padekoruokite baltuoju šokoladu bei palikite, kol šokoladas sutvirtės. Skanaukite! Nuostabūs skanauti su kava:)
6. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.