1. Pradžioje atitirpusias krevetes apšlakstome alyvuogių aliejumi, beriame druskos ir kapotų čili pipirų.
2. Išmaišome bei paliekame 30 minučių.
3. Gerai įkaitiname keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus, dedame kapotus česnakus, jiems apkepus, sudedame krevetes.
4. Apkepame ( trumpai, kad krevetės tik pašiltų, nes ilgai jas kepant jos tampa guminės).
5. Galiausiai dedame medaus bei viską gerai išmaišome. Leidžiame joms karamelizuotis.
6. Ištraukus iš keptuvės, leidžiame joms atvėsti.
7. Per tą laiką pasigaminame padažą.
8. Viskas labai paprasta. Sūrį supjaustome smulkiai, dedame grietinę bei viską gerai išsukame, kad neliktų gumulėlių ir padažas būtų vientisas. Viskas. Skanaujame!
9. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Alma
Atsakyti