Ši karšto oro gruzdintuvėje kepta lašišos filė – sultinga ir aromatinga, išorėje lengvai apskrudusi, o viduje išlaikanti švelnią tekstūrą. Prieskoniai praturtina lašišą subtiliais skoniais, o apipurškimas aliejumi užtikrina, kad žuvis iškeptų tolygiai ir išliktų minkšta. Tai sveikas ir greitai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis lengvai vakarienei ar pietums, ypač derinamas su šviežiomis daržovėmis ar ryžių
garnyru.
Redaktorės Vaidos komentaras - jeigu norisi stipresnio skonio žuvies, naudokite papildomus prieskonius - tinka kario milteliai, malta aitrioji paprika, citrinpipiriai ir panašūs prieskoniai. Patiekite lašišą su virtais ryžiais ir gardžiomis šviežių daržovių salotomis. Taip pat prie žuvies tiktų švelnus česnakinis, jogurto ir medaus arba kreminis avokadų padažas.