Keptuvėje kepta lašiša

2020-07-22 Autorius Enrikos receptai

Keptuvėje kepta lašiša
Šiam lašišos patiekalui reikia labai mažai ingredientų, o rezultatas gaunasi labai geras. Pamėginkite. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišą pamarinuojame su druska, pipirais bei citrina.
  2. 2. Paliekame maždaug porai valandų, ilgiau nereikia, nes žuvis greitai įsimarinuoja.
  3. Reklama
  4. 3. Po to pasimarinavusią lašiša supjaustome nedideliais gabaliukais.
  5. 4. Mirkome į miltus, paskui į kiaušinio plakinį ir dedame į įkaitintą keptuvę.
  6. 5. Apkepame kiekvieną lašišos gabaliuką iš abiejų pusių.
  7. 6. Išimame iškeptą lašišą iš keptuvės ir sudedame ją ant popierinių rankšluostėlių, kad nuvarvėtų nereikalingas riebalų perteklius.
  8. 7. Valgome su virtais grikiais arba kitu mėgiamu garnyru. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Spelta miltų pyragas su salierais, lašiša ir putpelių kiaušiniais
(2)
Pikantiškos salotos su namine sūdyta lašiša
(2)
Lašišos kepsniai orkaitėje su daržovėmis - trijų rūšių salotomis
(1)
Lašiša su pak choi salotomis ir hoisin padažu
(2)
Sumuštiniai - suvožtinis su žuvimi
(2)
Beigeliai - beigelis su lašiša
(1)