Maskarponės kremas šiame recepte yra toks pat Tiramisu torto kremas. Jei mėgstate
Tiramisu, tai tikrai liksite sužavėti ir tokiu desertu. Itin rekomenduoju išmėginti šį receptą pradedantiems kulinarams, nes paruošimas paprastų paprasčiausias, o rezultatas - skaniausias bei prašmatniausias.
Kadangi aš pati asmeniškai bijau salmoneliozės, tai visados naudoju tik ekologiškus labai šviežius kiaušinius. O desertams, kuriuose yra naudojamas mažai termiškai apdorotas kiaušinis, juos nuplaunu su indų plovimo muilu, įdėjusi rėtuke aplieju 2 litrais verdančio vandens, staigiai atšaldau tekančio šalto vandens srove, ir tada nusausinu popierine servetėle.
Šis desertas gaunasi labai sotus.
Pagaminimui reiks turėti plaktuvą arba mikserį.
Iš atlikusių baltymų, po šio deserto gamybos, rekomenduoju pasigaminti
baltyminį omletą.