1. Iš pradžių smulkiai supjaustome svogūnus bei apkepame iki skaidrumo svieste.
2. Saliero šaknį bei morkas supjaustome arba sutarkuojame šiaudeliais ir sudedame į svogūnus.
Reklama
3. Pakepiname kol suminkštės.
4. Tuomet sudedame atskirai apkeptą bei mėgiamais mėsos prieskoniais pagarbintą maltą mėsą.
5. Supilame konservuotus pomidorus bei su trupučiu vandens praskiestą pomidorų pastą.
6. Išspaudžiame česnaką bei viską pagardiname druska, pipirais bei smulkintomis petražolėmis.
7. Troškiname 10 minučių.
8. Galiausiai patiekiame su Tagliolini makaronais (juos paruošiame kaip nurodyta ant pakuotės) bei tarkuotu sūriu. Skanaujame!
9. Pastebėjimas: YouTube radau dar vieną tobulų makaronų receptą (anglų kalba), kuris labai patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
10. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.
Irūna
Gaminu viską lygiai taip pat, tik su spagečiais. Tikrai labai skanu!
Atsakyti
Irūna
Atsakyti