Įdomus faktas: Ar žinote, kaip italai žino, kiek makaronų išvirti kiekvienam asmeniui? Ogi, semia juos saujomis: tam, kad išvirtų pakankamai makaronų vienam suaugusiam valgytojui - ima dvi saujas, o atitinkamai vaikui pakanka vienos saujos.
1. Iš pradžių keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, jame apkepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei susmulkintą česnaką, kol jie ima gražiai ruduoti.
2. Per tą laiką išverdame makaronus, pagal gamintojo instrukcijas ant pakelio, šiek tiek pasūdytame vandenyje.
Reklama
3. Tada į keptuvę sudedame nusunktą konservuotą tuną bei kukurūzus. Įpilame šiek tiek sojos padažo. Išmaišome. Pagardiname druska, pipirais bei maltu imbieru ir ciberžole.
4. Tuomet užpilame pomidorų padažu bei dar kartą gerai išmaišome.
5. Viską pakepiname maždaug 5 minutes, kol padažas keptuvėje suburbuliuoja.
6. Po to išvirtus makaronus sumaišome su pasigamintu padažu bei apibarstome tarkuotu sūriu. Patiekiame ir skanaujame!