Makaronai su špinatais, pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais

2018-11-10 Autorius SP Receptai

Makaronai su špinatais, pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais

Ingredientai

    • makaronai: 250 gramų
    • svogūnai: 2 (dideli)
    • sviestas: 50 gramų
    • rudas cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • balzaminis actas: šiek tiek
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • špinatai: ~70 gramų
    • aliejus
    • druska
    • džiovintas bazilikas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūnus nulupkite bei supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą bei sudėkite svogūnus. Kai jau svogūnai suminkštėja bei tampa skaidrūs, suberkite cukrų, įlašinkite balzaminio acto ir pamaišydamos kepkite dar maždaug 10 minučių, kol svogūnai paruduos.
  2. 2. Tuomet makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta ant jų pakelio.
  3. 3. Tada pievagrybius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais bei apkepinkite truputyje aliejaus. Į pievagrybius sudėkite svogūnus, supilkite pusę grietinėlės bei troškinkite maždaug 2 minutes. Po to sudėkite špinatus, supilkite likusią grietinėlę bei dar patroškinkite, kol špinatai sukris.
  4. 4. Galiausiai sudėkite išvirtus makaronus, pasūdykite, jeigu norisi, įberkite džiovintų bazilikų bei išmaišykite. Patiekite ir skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.
Makaronai su špinatais, pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais
Įdaryti makaronai su rikota sūriu ir špinatais
(2)
Makaronų salotos su lašiša
(6)
Įdaryti makaronai su varške ir špinatais pagal Beatą
(1)
Makaronų užkepėlė su pievagrybiais
(1)
Pasta - Makaronai su burata ir pomidorų padažu
(5)
Cacio e pepe receptas
(3)