Maltos mėsos sriuba su makaronais

2019-06-11 Autorius WorldRecipes.lt

Maltos mėsos sriuba su makaronais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įkaitiname keptuvę bei sudedame maltą mėsą. Maišydamos kepame maždaug 10 minučių. Sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, pagardiname druska, prieskoniais ir dar pakepame. Prieš bebaigiant kepti sudedame smulkiai sukapotą česnaką.
  2. 2. Po to į puodą supilame sultinį, sudedame pomidorus, pomidorų pastą ir keptą mėsą bei verdame maždaug pusvalandį ant mažos ugnies.
  3. Reklama
  4. 3. Paskui sudedame makaronus bei verdame maždaug 12-15 min. kol makaronai išvirs. Prieš patiekdamos apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau sriubų su makaronais receptų rasite: Sriubos su makaronais.
Kaip virti žuvienę arba alandų salų žuvienė
(4)
Šiupininė sriuba su perlinėmis kruopomis ir jautiena
(2)
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
(3)
Veganiška trinta moliūgų ir lęšių sriuba
(2)
Trinta kreminė moliūgų - obuolių sriuba su šonine
(2)