1. Pagrindas Sausainius sutrupinkite (arba sumalkite). Tada supilkite į juos išlydytą sviestą bei išmaišykite. Dėkite masę į maistine plėvele išklotą formą, tolygiai joje paskirstykite, gerai paspauskite, kad trupiniai suliptų, ir statykite formą į šaldytuvą.
2. Kremas: Želatiną užpilkite 45 mililitrais vandens, paliekite išbrinkti. Tuomet mangus gerai sutrinkite (galima pasilikti vieną puselę torto papuošimui), sumaišykite su jogurtu bei sūreliu. Viską kelias minutes plakite plakikliu, kad ingredientai gerai susimaišytų. Po to turimą masę pertrinkite per sietelį (aš pertryniau du kartus, kad kremas būtų dar puresnis), kad neliktų jokių varškės grūdelių ar mangų gabalėlių. Ištirpinkite išbrinkusią želatiną, atvėsinkite ją bei supilkite į mangų masę, gerai išmaišykite.
3. Iki standumo išplakite grietinėlę su cukrumi. Dėkite ją po kelis šaukštus į mangų putėsius bei atsargiai maišykite, kad grietinėlė nesukristų. Turimą kremą pilkite ant sausainių pagrindo bei statykite į šaldytuvą visai nakčiai. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Jei norite viršų papuošti, kaip pavaizduota nuotraukoje, gėlytes formuojame dar ant ne iki galo sustingusio kremo. Supjaustome mangą plonais griežinėliais bei formuojame iš jų gėlę arba ką tik sugalvojate.
5. Pastebėjimas: Itin paprastai bei greitai padaromas tortas. Kremas išėjo labai purus bei gaivus. Mangus galima keisti ir kitais mėgiamais vaisiais.