1. Iš pradžių agukėliai, cukinijos, patisonai + krapai, petražolės, pipirai, česnakai - marinavimui nuplautas daržoves dėkite į stiklainiukus pagal savo skonį, norą bei fantaziją.
2. Tuomet daržoves užpilkite su verdančiu marinatu, palaikykite maždaug pusvalandį bei nupilkite atgal į puodą.
Reklama
3. Tada dar kartą užpilkite verdančiu marinatu bei užsukite stiklainius.
4. Pastebėjimas: Tokie marinuoti aštroki agurkėliai itin tinka į baltą mišrainę, labai pagyvina jos skonį.
5. Pastebėjimas: Su tokiu marinatu marinuoti burokėliai labai tinka šaltibarščiams.
6. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkėlių receptų rasite: Marinuoti agurkeliai.
Šeimininkė
Ar ne per daug acto? 600ml vandens 200ml acto? Ar tikrai gera proporcija? Baisoka!🤔
Atsakyti
Ona
Tikrai ne perdauk, ir labai skanu
Ona
Ne, ne per daug
Ona Ardinskaitė
Puikus receptas.Išbandytas ''n'' kartų, marinuojant įvairias daržoves.Be to tokį marinatą naudoju ir ruošdama žalias salotas(su svogūnų galvutėmis,agurkais,pomidorais ir kt.)greitam valgymui su įvairiais mėsos patiekalais.Labai atgaivina ir skanu.
Atsakyti
Šeimininkė
Atsakyti
Ona
Ona
Ona Ardinskaitė
Atsakyti
Stasė
Reda
Atsakyti
Saulė
Atsakyti