1. Biskvitams: Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standumo, po truputį supildamos cukrų. Kai jau matysis blizgumas, dėkite po vieną kiaušinio trynį ir gerai paplakite. Miltus susimaišykite su kepimo milteliais bei įsijokite į kiaušinių tešlą. Įpilkite vandens bei atsargiai sujunkite viską.
2. Tuomet paruoštą tešlą paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje kepimo formoje bei kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Ištraukus atvėsinkite bei perpjaukite į tris lygias dalis.
3. Juodųjų serbentų putėsiams: Želatiną užpilkite vandeniu bei išbrinkinkite. Serbentus kartu su cukrumi truputį sutrinkite bei pakaitinkite, kad jie visiškai suminkštėtų (beveik iki virimo).
4. Tada gautą masę pertrinkite per sietelį, įdėkite išbrinkusią želatiną, išmaišykite, kad pastaroji ištirptų ir pastatykite į šaldytuvą, kad stingti pradėtų. Tai užtrunka kurį tai laiką, nebus labai greitai. Pradėjus stingti išplakite iki kol masė padvigubės bei įgaus šviesią spalvą.
5. Pertepimui: Grietinėlę išplakte su cukrumi bei vėliau sujunkite su mascarponės mase.
6. Biskvitų sulaistymui: Sumaišykite vandenį su cukrumi, kad ištirptų.
7. Rinkite tortą: Ant torto padėklo dėkite pirmą biskvitą, sulaistykite. Užtepkite ketvirtadalį pertepimui skirto kremo, ant viršaus sudėkite puse juodųjų serbentų putėsių. Dėkite antrą biskvitą. Jį taipogi sulaistykite. Užtepkite ketvirtadalį pertepimui skirto kremo, ant viršaus sudėkite likusius juodųjų serbentų putėsius.
8. Po to dėkite trečią biskvitą, sulaistykite bei aptepkite tortą likusiu pertepimo kremu. Tortą laikykite šaldytuve, papuoškite pagal savo norus ir fantaziją. Lepinkitės!