Maži faršo - maltos mėsos blyneliai - kotletukai su marinuotų agurkų padažu

2019-03-18 Autorius Baltoje lėkštėje

Maži faršo - maltos mėsos blyneliai - kotletukai su marinuotų agurkų padažu
Gavosi tikrai labai gardūs bei sotūs blyneliai - kotletukai, tinkantys tiek pietums, tiek vakarienei. Skanūs ir šilti, ir atvėsę.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tešlai:
    • marinuoti agurkai: 50 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • vanduo: 300 mililitrų
    • miltai: 150 gramų
    • malta mėsa: 500 gramų (naudoju kiaulieną)
    • tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
    • druska
    • juodieji pipirai
    Padažui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Patarimas prieš gaminant: Kad patiekalas pavyktų skanesnis, aš visada faršą susimalu pati savo virtuvėje, tą rekomenduoju padaryti ir Jums.
  2. 2. Iš pradžių mažais kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus.
  3. Reklama
  4. 3. Į indą įmuškite kiaušinius, įpilkite vandens, išplakite.
  5. 4. Tuomet sumaišykite su miltais. Į tešlą įmaišykite bei maltą mėsą, susmulkintus agurkus ir tarkuotą sūrį. Pagardinkite pagal skonį druska bei pipirais.
  6. 5. Į keptuvę įpilkite aliejaus bei kepkite mažus, vieno šaukšto dydžio blynelius.
  7. 6. Padažas: Smulkiai sutarkuokite agurkus bei virtą kiaušinį, sumaišykite su likusiais ingredientais.
  8. 7. Iškeptus blynelius patiekite su pasiruoštu padažu ir skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
"Senelio" maltinukai
(9)
Maltos avienos šašlykas - kebabas
(2)
Geriausi cepelinai su faršu
(2)
Mėsos vyniotinis su daržovių ir sūrio įdaru
(1)
Netikras zuikis su morkomis ir obuoliais
(1)