Tradicinis šnicelis (su traškia plutele)

2018-11-07 Autorius Gamink su Audrone

Tradicinis šnicelis (su traškia plutele)
Man tai vienas skaniausių patiekalų iš kiaulienos faršo. Patiekiu su bulvių koše ir skani vakarienė garantuota. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 500 gramų
    • juoda duona: 2 riekelių (be plutelės)
    • kiaušiniai: 2
    • pienas: 100 mililitrų
    • česnakas: 1 skiltelės
    • svogūnai: 1 (smulkiai supjaustyto)
    • druska
    • džiūvėsėliai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių juodą duoną išmirkykite piene bei sudėkite į kiaulienos faršą.
  2. 2. Po to dėkite viską iš eilės į faršą: įmuškite kiaušinį, sudėkite susmulkintą česnaką ir svogūną, pagardinkite druska bei išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet iš masės suformuokite ganėtinai plonus šnicelius, juos paniruokite kiaušinio plakinyje, paskui džiūvėsėliuose.
  5. 4. Tada paruoštus šnicelius kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, vis pavartydamos, kol jie visiškai iškeps. Patiekite ir mėgaukitės.:)
  6. 5. Pastebėjimas: Man asmeniškai prie tokių tradicinių šnicelių nerealiai tinka bulvių košė, ant kurios dar užpilu grietinės bei sviesto padažo.

Vaida

Nuostabiai gaunasi ruošiant pagal šį receptą. Kartosiu!
Atsakyti
Tinginių balandėliai puode
(5)
Maltos jautienos ir lęšių troškinys
(1)
Aštrus maltos mėsos troškinys arba čili troškinys
(4)