Medžiotojų kepsnys

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Medžiotojų kepsnys

Ingredientai

    • 800g kiaulienos
    • pusantro šaukšto riebalų
    • šaukštelis sviesto
    • truputis druskos
    • kiaušinis
    • šaukštas džiūvėsėlių
    Įdarui:
    • 150g kiaulienos
    • 4 svogūnai
    • šaukštelis riebalų
    • truputis pipirų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kiauliena labai gerai išmušame ir pasūdome.
  2. 2. Įdarui maltą kiaulieną sumaišome su keptais svogūnais ir pagardiname prieskoniais su druska.
  3. 3. Ant mėsos dedame įdarą, gaminiui suteikiame apvalią formą.
  4. 4. Gaminį pavilgome plaktame kiaušinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame riebaluose.
  5. 5. Patiekiame užpilę sviestu.
  6. 6. Kartu paduodame virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų arba marinuotų burokėlių salotų.
Tomahaukas - keptas Tomahawk kepsnys su kastiniu, bulvytėmis, pievagrybiais ir svogūnų žiedais
(2)