1. Iš pradžių cukrų sumaišykite su mielėmis, kad pasidarytų košelė.
2. Pieną pašildykite bei supilkite ištirpintą sviestą. Į pašildytą pieną supilkite mieles bei pusę miltų. Viską išmaišykite bei palikite maždaug 60 minučių pakilti.
Reklama
3. Tuomet į pakilusią tešlą suberkite likusius miltus. Vėl palikite pakilti.
4. Tada į antrą kartą pakilusią tešlą įmaišykite šaldytas mėlynių uogeles. Keksiukų formeles patepkite su aliejumi bei dėkite po šaukštą tešlos. Palikite dar kartą pakilti (maždaug 15 minučių).
5. Po to orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių bei keksiukus kepkite apie 20 minučių, kol gražiai pagels. Patys gardžiausi - tik ištraukti iš orkaitės. Mėgaukitės!
6. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.