1. Iš pradžių moliūgą susmulkinkite iki vientisos masės, varškę pertrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais, sviestą išlydykite ir šiek tiek atvėsinkite, supilkite į moliūgų masę. Tada į tą pačią moliūgų masę sudėkite ir varškės masę, viską labai gerai išmaišykite, sudėkite miltus ir manų kruopas bei dar kartelį gerai išmaišykite.
2. Tuomet dėkite į riebalais pateptą kepimo formą (silikoninės formos netepame) bei kepkite maždaug 45-60 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol įsmeigtas medinis iešmelis nebebus apkibęs tešla. Mėgaujamės!
3. Pastebėjimas: Fantastiškai skanus patiekti su mėgiama uogiene arba su obuoliene, natūraliu graikišku jogurtu. Taip pat galite valgyti ir vieną:)