1. Pradžioje miltus sumaišome su kepimo milteliais bei cinamonu.
2. Tuomet sviestą išlydome bei ištriname su cukrumi. Įmušame kiaušinius bei gerai išmaišome. Beriame miltų mišinį, sudedame sutarkuotas morkas bei palengva maišome. Nepermaišome (svarbiausia, kad neliktų sausų miltų).
3. Tada dedame po 2 nekupinus šaukštus tešlos į keksiukų formeles bei kepame 180 laipsnių temperatūros maždaug 20 minučių (tikriname mediniu pagaliuku). Prieš puošdami kremu visiškai atvėsiname.
4. Sūrį, citrinos sultis bei miltelinį cukrų plakame iki standžios vientisos masės. Užtrunkame maždaug 2 minutes. Dedame į konditerinį maišelį bei puošiame atvėsusius keksiukus.
5. Rekomendacija: Daugiau morkų keksiukų receptų rasite: Morkų keksiukai.