1. Pradžioje pieną pašildykite iki virimo, nukelkite nuo viryklės, supilkite į didelį dubenį, sudėkite sviestą, berkite cukrų bei druską, gerai išmaišykite. Tada į šiltą vandenį suberkite mieles, palaikykite, kol atsiranda putų. Į kambario temperatūros pieną suberkite 3–4 stiklines miltų, pilkite vandenį su mielėmis bei minkykite tešlą, vis įberdamos likusių miltų. Dar apie 10 minučių lengvai paminkykite.
2. Tuomet aptepkite tešlą aliejumi, dėkite į dubenį bei uždengusios palikite apie 1,5–2 valandas kilti. Paskui vėl apminkykite bei 60 minučių palikite. Pakilusią tešlą vėl apminkykite bei dėkite į kepimo popieriumi išklotą ir aliejumi išteptą formą. Uždenkite rankšluosčiu bei leiskite pakilti. Kepkite 190–200 laipsnių temperatūroje apie 40–45 minutes. Skanaukite!