Nekeptas sūrio tortas su saldainių gabaliukais

2018-08-05 Autorius Sniegena

Nekeptas sūrio tortas su saldainių gabaliukais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • minkštas sūris: 500 gramų (naudojau "Philadelphia" sūrį - 2 indelius po 200 gramų - vieną iš jų Milka skonio ir vieną 125 gramų indelį)
    • 35% riebumo grietinėlė: 400 gramų
    • šokoladiniai sausainiai: 200 gramų (pvz. "Selga")
    • "Snickers" saldainiai: 3
    • sviestas: 100 gramų
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų (jeigu mėgstate saldžiau, dėkite daugiau)
    • vanilės cukrus: 1 pakelio
    • želatina: 20 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sausainius susmulkinkite iki trupinių. Išlydykite sviestą bei sumaišykite su sausainių trupiniais. Torto formos pagrindą bei šonus išklokite trupiniais, prispauskite ir dėkite maždaug 60 minučių į šaldytuvą.
  2. 2. Tuomet želatiną užpilkite su 60 gramų šalto vandens, palikite maždaug 10-15 minučių išbrinkti. Po to kaitinkite ant silpnos ugnies, kol želatina visiškai ištirpsta. Palikite atvėsti.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sumaišykite sūrius bei vanilinį cukrų. Iki standumo išplakite grietinėlę su cukrumi bei atsargiai įmaišykite į sūrių "miksą". Supjaustykite mažais gabalėliais Snickers bei taip pat įmaišykite į sūrių masę. Supilkite atvėsusią želatiną bei viską išmaišykite.
  5. 4. Paskui sūrio masę sukrėskite į torto formą bei palikite šalti kokias 4-6 valandas. Puoškite arba ne (čia jau pagal savo pageidavimus) ir skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sūrio tortų receptų rasite: Sūrio tortai.
RAW apelsinų ir kakavos tortas
(1)
Tortas "Bounty"
(6)
Braškių tortas su maskarponės kremu
(5)
Cukinijų ir riešutų tortas
(1)
Aguonų tortas su maskarpone
(6)