1. Iš pradžių sviestą ištirpiname karšto vandens vonelėje. Sausainius sumalame bei sumaišome su tirpintu sviestu.
2. Tuomet paruoštu mišiniu išklojame formą. Idealiausia su nuimamais kraštais, o jei tokios neturite, tada formą išklojame su kepimo popieriumi, kad pyragą galėtume lengvai išimti.
Reklama
3. Įdaras: Želatiną užpilkite su vandeniu (maždaug 150 mililitrų) bei išbrinkinkite. Ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Maždaug 200 gramų braškių kartu su cukrumi sutrinkite elektriniu trintuvu.
4. Po to į trintas braškes dėkite varškę bei vėl ištrinkite. Įlašinkite vanilės esencijos.
5. Atvėsintą želatiną, plakdamos elektriniu plakikliu, pilkite po truputį į paruoštą įdarą. Tai darykite tam, kad želatina nesušoktų į gumulus.
6. Ant sausainių pagrindo šiek tiek užpilkite paruošto įdaro. Tada dėkite uogas bei vėl supilkite likusį įdarą. Dėkite šaltai, kol sustings.
7. Paskui ištirpinkite juodąjį šokoladą kartu su šlakeliu pieno tam, kad šokoladą būtų lengviau tepamas, nes kitu atveju, jis bus per tirštas. Palaikykite, kol šokoladas visiškai sustings. Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau uogų pyragų receptų rasite: Uogų pyragai.