Lengvas ir saldus rabarbarų pyragas

2020-06-03 Autorius WorldRecipes.lt

Lengvas ir saldus rabarbarų pyragas
Šį saldų rabarbarų pyragą pagaminsite ganėtinai greitai ir labai lengvai. Galėsite lepintis prie mėgstamos kavos ar arbatos puodelio. Būtinai pamėginkite.:)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Pyragui: 
    • sviesto: 180 gramų
    • cukraus: 1 stiklinės
    • kiaušinių: 3
    • miltų: 1,3 stiklinės
    • vanilinio cukraus: 1 pakelio
    • rabarbarų: 600 gramų
    Pabarstymui: 
    • miltų: trečdalio stiklinės
    • cukraus: trečdalio stiklinės
    • sviesto: 50 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia rabarbarus nuplauname, nulupame žievelę ir supjaustome maždaug 0,5-0,8 centimetrų dydžio gabaliukais.
  2. 2. Tuomet sumaišome sviestą su cukrumi ir vanile.
  3. Reklama
  4. 3. Sudedame kiaušinius ir viską išmaišome.
  5. 4. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius.
  6. 5. Tada į tešlą įmaišome pusę rabarbarų kiekio.
  7. 6. Paskirstome tešlą ant formos ir išlyginame.
  8. 7. Apibarstome likusiais rabarbarais.
  9. 8. Pabarstymui: Rankomis sumaišome miltus, cukrų ir šaltą sviestą, kad gautųsi trupiniai.
  10. 9. Užbarstome juos ant rabarbarų.
  11. 10. Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių temperatūros.
  12. 11. Kepame pyragą maždaug 60 minučių.
  13. 12. Iškeptą pyragą atvėsiname formoje ir lepinamės!
  14. 13. Rekomendacija: Daugiau rabarbarų pyragų receptų rasite: Rabarbarų pyragai.
Pyragas Angelo ašaros
(25)