Nerealiai skanus tortukas be orkaitės ir greito paruošimo sausainių!

2019-12-14 Autorius WorldRecipes.lt

Nerealiai skanus tortukas be orkaitės ir greito paruošimo sausainių!
Su šiuo greito pagaminamo torto keptuvėje receptu, kurį aš šį kartą noriu rekomenduoti, susidoros praktiškai kiekviena pradedanti šeimininkė. Šiam tortui pagaminti nieko nereikia kepti, Jūs darysite tešlą ir kepsite papločius tiesiog keptuvėje, o ta yra itin greita bei lengva.

Torto skonis tikrai nuostabus, patikėkite, niekas net nesupras kad tu jį pagaminai šitaip greitai. Tad būtinai išsisaugokite tokį nuostabų greito torto paruošimo receptą, jis tau pravers dar ne vieną ir ne du kartus.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltų: 350 gramų
    • kiaušinių: 1
    • sutirštinto pieno: 380 gramų (1 indelio)
    • druskos: žiupsnelio
    • kepimo miltelių: 1,5 šaukštelio
    Kremui:
    • 20% riebumo grietinės: 500 gramų
    • cukraus pudros: 200 gramų (arba tiesiog cukraus)
    • vanilino arba vanilinio cukraus: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių padaliname tešlą (jai visus ingredientus tiesiog sumaišome tarpusavyje) į 8-10 dalių, iškočiojame maždaug 3 milimetrų storiu.
  2. 2. Tuomet pakepame ant vidutinio kaitrumo ugnies ant sausos keptuvės po maždaug minutę iš kiekvienos pusės.
  3. Reklama
  4. 3. Apipjauname kraštus ir leidžiame atvėsti.
  5. 4. Tada sutepame kremu (jam visus ingredientus sumaišome tarpusavyje).
  6. 5. Padedame tortą į šaldytuvą 5-6 val.
  7. 6. Mano pačios lėkštės, pagal kurią aš supjausčiau papločius, diametras - 20 centimetrų.
  8. 7. Patarimas: Miltus į tešlą beriame palaipsniui, miltų gali prireikti kiek daugiau arba mažiau, nei yra nurodyta recepte. Jeigu miltų bus per daug, tortas nesigaus pakankamai švelnus. Tešla turi pavykti labai minkšta, bet lengvai kočiotis ir nelipti prie stalo arba rankų.
  9. 8. Patarimas: Tokiam tortui tinka naudoti bet kokie skysti kremai. Tiršti kremai, pavyzdžiui sviestinis arba varškinis netiks, su jais tortas visai nepersisunks ir gausis kietas.
  10. 9. Patarimas: Kad šis tortas gerai permirktų, paliekame jį iš pradžių kambario temperatūroje maždaug 60-90 minučių, o po to jau dedame į šaldytuvą. Skanaus!
  11. 10. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube (rusų kalba), tai prisegu žemiau ir jį, kad būtų viskas aiškiau ir lengviau pasigaminti, jeigu iškils klausimų!
  12. 11. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.


Rasa

Man isejo toks pat kaip ir nuotraukoje labai skanus tortas
Atsakyti

Arūnė

Tikrai labai gardus, visiems rekomenduoju. Vertas visų pagyrų.

Renata

Keista, bet aš taip „Pensininką” prieš 25 metus kepdavau.
Atsakyti

Aldona

Puikiai pavyko, ačiū už receptą. Su kavyte labai skanu.
Atsakyti

Tortas pavyko puikiai, skonis tobulas ir tikrai kepsiu dar ne kartą. Ačiū🍰👍
Atsakyti
Tortas Juodas miškas su maskarpone
(47)