1. Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, užberkite čili dribsnių, sumaišykite su miltais, krakmolu bei kiaušinio baltymu ir palikite pasimarinuoti maždaug 60 minučių.
2. Tuomet "Noodle" makaronus išvirkite kaip nurodyta ant jų pakelio.
Reklama
3. Tada keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus bei suberkite šiaudeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Kelias minutes apkepkite, sudėkite susmulkintą česnaką bei sutarkuotą imbierą. Daržoves išimkite iš keptuvės bei kol kas atidėkite.
4. Po to keptuvėje vėl įkaitinkite šlakelį aliejaus bei apkepkite vištienos gabalėlius. Į vištieną sudėkite jau apkeptas daržoves bei nuvarvintus konservuotus ananasų gabaliukus. Pakaitinkite kelias minutes.
5. Paruoškite padažą, kuriam sumaišykite sojų padažą, saldųjį čili padažą, medų bei citrinos sultis. Supilkite ant vištienos bei maišydamos pakaitinkite.
6. Paskui viską sumaišykite su išvirtais makaronais bei patiekite. Skanaukite!
7. Pastebėjimas: Šį kartą neturėjau čili dribsnių, tai naudojau saldžiųjų paprikų dribsnius bei šiek tiek malto čili pipiro. Labai gardus bei spalvingas patiekalas.
8. Rekomendacija: Daugiau saldžiarūgštės vištienos receptų rasite: Saldžiarūgštė vištiena.