1. Iš pradžių aliejuje pakepinkite svogūną, suberkite obuolius ir pankolį, pakepinkite maždaug 3-5 minutes, kol lengvai suminkštės, įberkite druskos bei pipirų ir česnaką bei miltus.
2. Viską sumaišykite ir leiskite atvėsti.
Reklama
3. Per tą laiką, kol vėsta įdaras kiaulieną lengvai išdaužykite su virtuviniu plaktuku.
4. Tada įdarą dėkite į mėsos vidurį ir susukite, apsukite virtuvine virvele.
5. Paruoštus suktinukus lengvai apkepinkite įkaitintoje keptuvėje kol šiek tiek parus.
6. Po to apkepusius suktinukus dėkite į kepimo skardą, užpilkite vynu bei grietine.
7. Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir kepkite pusvalandį arba kol mėsa bus iškepus.
8. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
9. Rekomendacija: Daugiau kiaulienos suktinukų receptų rasite: Kiaulienos suktinukai.