1. Iš pradžių obuolius sutarkuojame burokinės tarkos pagalba bei sumaišome su cinamonu. Miltus, manus bei cukrų sumaišome tarpusavyje.
2. Tuomet kepimo indą gerai ištepame su sviestu bei beriame trešdalį sauso mišinio, ant jo dedame pusę obuolių masės, vėl beriame sausą mišinį, sudedame likusius obuolius ir beriame paskutinį trečdalį mišinio. Ant viršaus išdėliojame kubeliais supjaustytą sviestą.
Reklama
3. Tada kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Šis pyragas pats skaniausias, kol dar karštas! Pasimėgaujam:)
4. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Regina
Atsakyti
nesamone
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti