1. Pirmiausia laukia pats nemaloniausias procesas - nupjaukite menkėms galvas.
2. Po atliktos "operacijos", žuvį nuplaukite, nusausinkite su popieriniu rankšluosčiu bei pabarstykite druska ir pipirais.
Reklama
3. Tuomet iš pusės citrinos išspauskite sultis.
4. Abiejų žuvų vidų gerai įtrinkite sultimis.
5. Po to į žuvų vidų pridėkite kapotų petražolių, po šaukštelį sviesto bei po pusę supjaustytos citrinos.
6. Paskui žuvis suguldykite į skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei kepkite maždaug 20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
7. Patiekite su šviežiomis salotomis. Mėgaukitės!
Irena
Realiai kepu viską lygiai taip pat, tik iškart kepu su daržovėmis, kartais ir su bulvėmis. Tiek daržovės, tiek bulvės būna nuostabus garnyras, nereikia nieko atskirai ruošti. :)
Atsakyti
Irena
Atsakyti