Orkaitėje keptos antienos kulšelės su daržovėmis

2018-10-08 Autorius Oditėlės blogas

Orkaitėje keptos antienos kulšelės su daržovėmis
Be ilgų marinavimų lengvai pagaminamas antienos kulšelių keptų orkaitėje receptas. Su fantastišku daržovių garnyru ir be galo skaniu susidariusiu padažu. Trumpai tariant, pasigaminkite ir mėgaukitės, nes skonis tikrai labai puikus. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • antienos kulšelės: 4
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • malta raudonoji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • raudonosios paprikos: 1 (didelės)
    • mėlynieji svogūnai: 1 (didelio)
    • smulkinti konservuoti pomidorai: 240 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • bulvės: 4 (vid. dydžio)
    • vištienos sultinys: 1 litro

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių antienos kulšeles iš abiejų pusių apibarstome druska, maltais juodaisiais pipirais bei malta paprika.
  2. 2. Dedame į aliejumi pateptą gilesnę kepimo skardą kulšeles bei kepame 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada išimame kulšeles, supilame konservuotus pomidorus, dedame stambiai supjaustytą papriką, pusžiedžiais - svogūną, griežinėliais - bulves, išspaudžiame česnako skilteles, supilame vištienos sultinį, viską gerai išmaišome.
  5. 4. Ant viršaus sudedame antienos kulšeles bei kepame dar maždaug 40 minučių. Patiekiame ir mėgaujamės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau antienos kulšelių receptų rasite: Antienos kulšelių receptai.
Lietiniai blynai su ančiukų širdelėmis ir pievagrybiais
(1)
Antienos ir Ramen makaronų sriuba
(1)