migdolo riešutai (geriau plokštelės, tada nereiks smulkinti)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pekino kopūsto dėkite į apačią (supjaustytą šiaudeliais).
2. Tuomet ant jo dėkite sukapotą svogūną kapotą.
Reklama
3. Tada rūkytą vištieną supjaustytą kubeliais ir virtą tarkuotą kiaušinį (arba du, pagal skonį).
4. Po to konservuotus kukurūzus ir sutarkuotą sūri.
5. Gausiai dedame majonezo, kad nebūtų persausa. Būtinai rekomenduoju rinktis "Hellman's" majonezą, jis yra pats skaniausias ir nuo majonezo skonio, priklausys šių salotų skonis.
6. Paskui išdėliokite vynuoges bei pabarstykite migdolais.
7. Dėkite į šaldytuvą maždaug 1-2 valandoms, kad skoniai "susidraugautų". Lepinkitės!