Paprastas kiaulienos guliašas su morkomis ir pomidorų padažu

2024-01-23 Autorius Jurgitos skanumynai

Paprastas kiaulienos guliašas su morkomis ir pomidorų padažu
Šiandien parodysiu Jums kaip aš gaminu paprastą kiaulienos guliašą su morkomis ir pomidorų padažu, kai noriu sau ir vyrui paruošti skanią vakarienę. Kartais labai mėgstu tokius receptus, kuriems reikia paprasčiausių ingredientų, o šis būtent toks, dažnai juos visus turiu iškart savo virtuvėje. O jei ne, tai artimiausioje parduotuvėje randu labai lengvai. Gamintas jau daugybę kartų ir visada pavykstantis. Šiandien atėjo ir Jūsų eilė jį išmėginti! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos: 1 kilogramo
    • aliejaus: 1 šaukšto
    • mėgstamų prieskonių (maltų ir nemaltų pipirų, mėsos prieskonių lauro lapų)
    • druskos
    • morkų: 2
    • sviesto: 1 šaukšto
    • miltų: 1 šaukšto
    • pieno: 1 stiklinės
    • pomidorų padažo: 1-2 valgomųjų šaukštų
    • vandens

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mėsą susmulkiname nedideliais gabalėliais, sudedame į keptuvę, užpilame su vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus bei troškiname.
  2. 2. Troškinį papipiriname, padruskiname, įdedame po porą lauro lapų bei nemaltų pipirų, pagardiname mėsos prieskoniais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet atskiroje keptuvėje su sviestu, šiek tiek vandens bei žiupsneliu druskos patroškiname rupiai sutarkuotas morkas.
  5. 4. Ištroškintas morkas sukrečiame į mėsos troškinį, išmaišome, užpilame pienu su jame išmaišytais miltais ir pomidorų padažu.
  6. 5. Pakaitiname maišydami, kol padažas sutirštės.
  7. 6. Rekomenduojame patiekti su bulvėmis arba bulvių koše. Skanaujame!
Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais
(4)
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)
Kiaulienos burritos pagal Rūtą Ščiogolevaitę
(7)
Keptuvėje kepta kiaulienos šoninė su garstyčių padažu
(4)