Paprastas meduolinis pyragas be medaus

2018-02-28 Autorius Baking Secrets

Paprastas meduolinis pyragas be medaus

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kefyras: 250 gramų (arba pasukos)
    • vanilės ekstraktas: 1 šaukštelio
    • cukrus: 150 gramų
    • obuolienė: 200 gramų (galima keisti uogiene)
    • sviestas: 110 gramų (tirpinto)
    • soda: 0,5 šaukštelio (1 šaukštelio acto nugesinimui)
    • miltai: 350 gramų
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio
    • cinamonas: 1 šaukštelio
    • prieskonių mišinys: 1 šaukštelio (tokių kaip cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, muskatas ir panašiai).
    • malti gvazdikėliai: 0,5 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 160 laipsnių temperatūros. Su kepimo popieriumi išklojame kepimo formą.
  2. 2. Tuomet kefyrą sumaišome su vanile, cukrumi bei obuoliene. Supilame tirpintą, atvėsintą sviestą ir actu nugesintą sodą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais, cinamonu, prieskoniais bei gvazdikėliais. Viską persijojame.
  5. 4. Į miltus įmaišome šlapių produktų mišinį.
  6. 5. Po to tešlą paskleidžiame formoje. Kepame maždaug 30-40 minučių arba kol įsmeigus medinį iešmelį, jis liks sausas bei švarus. Skanaujame!