Paprastas, purus pyragas su avietėmis

2022-09-22 Autorius Kviečiu į virtuvę

Paprastas, purus pyragas su avietėmis
Kai pavaišino mane šiuo pyragu, aiktelėjau iš netikėtumo. Purus ir minkštas it debesėlis biskvitas su gaivia aviečių rūgštele. Kaulinau ir iškaulinau receptą. Tikriausiai tai pats geriausias pyragas, kokį esu kepusi ir ragavusi. Greitai pagaminamas, vos kepi ingredientai, o rezultatas puikus.

Kepimo forma 20 cm skersmens.

1 stiklinė = 200 ml.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • cukrus: 1 stiklinės
    • miltai: 1 stiklinės
    • avietės: 1 saujos (+1 valgomojo šaukšto miltų, aviečių apvoliojimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
  2. 2. Tada įsijojame miltus ir masę gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet avietes apvoliojame miltuose ir suberiame į pyrago tešlą. Atsargiai išmaišome.
  5. 4. Supilame gautą pyrago tešlą į sviestu pateptą kepimo formą.
  6. 5. Kepame gerai įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau pyragų su avietėmis receptų rasite: Pyragai su avietėmis.
Paprastas, purus pyragas su avietėmis

Asta

Tikrai paprasta, bet labai gerai gaunasi. Patiko!
Atsakyti
Paprastas, purus pyragas su avietėmis