Parūkyta antienos filė su mocarela ir melionu

2018-12-12 Autorius Oditėlės blogas

Parūkyta antienos filė su mocarela ir melionu
Tai nuostabaus skonio patiekalas, kuris yra itin universalus, nes gali būti patiektas kaip salotos arba galima susmeigti ant medinių iešmelių ir gausis fantastiška užkandėlė. Viskas labai labai dera ir labai gardu, patikėkite - abejingų tikrai neliks.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sūdyta-parūkyta antienos filė: 80 gramų
    • mocarelos sūrio rutuliukai: 20
    • kantalupa melionai: 1
    • grūstos čili paprikos: žiupsnelio
    • pjaustytas šviežias bazilikas: žiupsnelio
    • alyvuogių aliejus
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lėkštėje išdėliojame antienos file.
  2. 2. Tuomet iš meliono išskobiame rutuliukus arba pusrutuliukus su įrankiu, kuris yra skirtas vaisių rutuliukams gaminti.
  3. Reklama
  4. 3. Dedame į lėkštės vidurį kartu su mocarelos sūrio rutuliukais.
  5. 4. Tada užberiame grūstų čili paprikų, šviežio baziliko, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei apšlakstome alyvuogių aliejumi. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau antienos receptų rasite: Antienos patiekalai
Orkaitėje kepta antis su daržovėmis ir vyšnių padažu
(2)
Lėtai kepta antis
(3)
Salotos su parūkyta antienos file
(1)
Orkaitėje kepta antis su apelsinų - abrikosų padažu
(3)