Aš pati dažniausiai privengiu gaminti patiekalus, kuriuose lieka "atliekų". Pvz., jei reikia plakti 12-os kiaušinių baltymus, kur po to dėti 12 trynių? Tas pats ir kepant orkaitėje paukštieną, - kur dėti skilvį, širdį, kaklą, kepenėles ir sparnelių galiukus? Jeigu maistas yra išmetamas - man asmeniškai tai yra prasto šeimininkavimo ženklas. Jei paruoštas maistas yra neskanus, jei nemoki visko planuoti, tai tavo šiukšlinė bus pripildyta maisto produktų, o man tai dar reiškia didžiulę gėdą bei širdies skausmą... Aš tikrai nenoriu moralizuoti, kiekvienas savo sprendimas, bet aš mėgstu, kad maistas nebūtų švaistomas. Juk galima visas dalis panaudoti, tik reikia paieškoti receptų.
Tai va buvo taip, kad kartą įdėjusi į orkaitę antį ir apimta sąžinės graužimo ir širdgėlos, sugalvojau ganėtinai greitą paštetą, kuris man asmeniškai daug skanesnis už visus prašmatnius pasaulio paštetus. Vienintelis tokio pašteto trūkumas - pašteto kiekio užtenka vos 2 žmonėms papusryčiauti.
Pagaminimui reiks turėti blenderį.