1. Pirmiausia lazdyno riešutus porą minučių pamaišydami pakepinkime keptuvėje, kad atšokinėtų odelės. Atvėsinkime. Tuomet trinandamos tarp pirštų pašalinkime odeles (nieko tokio, jei visiškai nepasišalins). Tuomet sumalkime (kavamale, virtuviniu kombainu arba kokteiliniu mikseriu) iki rupių miltų.
2. Po to sviestą, kondensuotą pieną bei šokoladą kaitinkime iki vientisos masės. Gautą masę sumaišykime su maltais riešutais. Imkime vaflį, ant jo tepkime 4 šaukštus masės ir tolygiai paskirstyti, vėl uždėkime vaflį, masę ir kartojam. Kol viršuje lieka vaflis. Suspaudžiame kokia storesne, didesne knyga (ar kitu daiktu, kuris šaus į galvą) ir laukiam geriausiai iki kito ryto :) Arba bent jau kelias valandas, kol kremas šiek tiek įsigers bei pastings. Valgom!